The Cherry

1499kr

The Cherry LED-panel för rödljusterapi – Din nyckel till en uppgraderad mun- och allmänhälsa! Upplev en transformation som är mer än bara dina tänder. Vår avancerade panel är skräddad för att inte bara främja tand- och munslemhinnefunktion utan också lägga grunden för en sund tarmflora och övergripande hälsa.

Användningsområden:

En munpanel som används i munnen för att främja munhälsa. Munpanelen genererar två olika våglängder, rött ljus (630 nm) och blått ljus (450 nm). Det röda ljuset kan bidra till att att ge ett friskt tandkött och allmänt god munhälsa. Det blåa ljuset kan hjälpa till att dämpa inflammationer vilket i sin tur kan kan bidra till att motverka blödande tandkött och tandfickor. Eftersom salivet i munnen följer med ner i magen kan detta också påverka tarmfloran positivt. Produkten är därför främst avsedd för att förbättra munhälsan, men har potential att ge positiva effekter på resten av kroppen.

Teknisk Specifikation:

LED Typ: Rött ljus (630nm), Blått ljus (450nm)

Strömförsörjning: USB-magnetisk laddning

Färg: Vit

Lysdioder: 32 LED-lampor

Batterikapacitet: 450 mAh litiumbatteri

Arbetstid: Tidsinställning på 16 minuter per behandling

Produktstorlek: 8.3 x 6.6 x 2.6 cm

Vikt: 43 gEffekt: 5 W

Vattentät nivå: IPX6

Material: ABS

Användning & Manual:

Behandlingstid: 16min dagligen. Skräddarsy din behandling utifrån dina behov och använd vardera våglängd för sig rött ljus (630nm) och blått ljus (450 nm). Eller använd kombinations ljuset av både rött och blått för en optimal behandling.

Avstånd från lampan: 0 cm

Manual Sve

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”The Cherry”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen