Välkommen till EcoLicious Sweden & Nutri Light

Rödljus Terapi

Rödljusterapi kan ge din hälsa en boost på en rad olika områden. Kombinationen av rött ljus och nära infrarött ljus påverkar kroppen på ett mycket potent sätt.

Väte Vatte

Vätevatten är helt enkelt vatten med ökat med molekylärt väte (H2). Även om detta kan låta enkelt, är de potentiella hälsofördelarna djupa.

Access Conciousness

Vad är medvetenhet? Access Consciousness "Bars" är ett sätt att se och tänka på verkligheten som ger ökade möjligheter och enorm lättnad.

Mera om Ljus Terapi

Hur fungerar rödljusterapi med kollagenuppbyggnad?
Rödljusbehandling har visat sig stimulera produktionen av kollagen i huden. Kollagen är ett protein som är avgörande för hudens styrka och elasticitet. När huden utsätts för rödljus, absorberas ljuset av hudens celler, vilket ökar produktionen av energi (ATP) i cellerna. Detta överskott av energi används sedan för att producera mer kollagen, vilket kan bidra till att minska rynkor, förbättra hudens textur och ge en allmänt föryngrande effekt.
Hur fungerar det med elastinet?
Precis som med kollagen kan rödljus också påverka produktionen av elastin, ett annat viktigt protein som bidrar till hudens elasticitet och förmåga att återhämta sig efter sträckning. Rödljusbehandling hjälper till att stimulera hudcellerna, vilket kan leda till ökad elastinproduktion och därmed en fastare och mer elastisk hud.
Skillnaden mellan rödljus och solljus
Rödljus och solljus skiljer sig på flera sätt. Solljus består av ett brett spektrum av ljusvågor, inklusive både synligt ljus och osynligt ultraviolett (UV) ljus. UV-ljus, särskilt UVA och UVB, kan skada huden och leda till åldrande, solbränna och ökad risk för hudcancer. Nutrilights produkter med rödljus avger endast specifika våglängder av synligt rött och infrarött ljus, som är helt fria från ultraviolett strålning. Detta gör dem säkra att använda och ger de positiva effekterna av ljusbehandling utan de skadliga effekterna som förknippas med UV-ljus. Rödljus fokuserar på att stimulera cellförnyelse och förbättra hudens hälsa utan att utsätta huden för de risker som är förknippade med solljus.
Rulla till toppen