Undvik UV – Strålning

Tack för din fråga angående skillnaderna mellan rödljusterapi och vanliga solarier, samt om de innehåller UV-strålning.

Rödljusterapi och solarier använder sig av helt olika typer av ljus och frekvenser:

  • Rödljusterapi använder specifika våglängder av rött och infrarött ljus (ofta mellan 630 och 850 nanometer). Detta ljus går djupt in i huden och har visat sig ha positiva effekter, såsom att stimulera kollagenproduktion, förbättra hudens läkning och minska inflammation. Rödljus innehåller inte UV-strålning, vilket gör det säkert att använda utan risk för skador på huden som solariestrålning kan orsaka.
  • Solarier däremot avger UV-strålning, både UVA och UVB, för att efterlikna solens ljus och få huden att producera melanin, vilket leder till solbränna. UV-strålning kan vara skadlig för huden och kan öka risken för hudcancer, samt orsaka förtida åldrande och skador på hudens DNA.

Nutri Lights produkter som till exempel ”The Fox” använder inte UV-strålning. De är specifikt utformade för att använda rött och infrarött ljus, vilket är säkert och främst syftar till att förbättra hudens kvalitet och hälsa, snarare än att påverka pigmentering som solarier gör. Nutri Lights ljus arbetar med en helt annan frekvens än solarier och är designade för terapeutisk användning snarare än kosmetisk solbränna.

Sammanfattningsvis:

  • Rödljusterapi och Nutri Lights produkter innehåller inte UV-strålning.
  • De arbetar på helt andra frekvenser än solarier och fokuserar på hudvård och återhämtning snarare än solbränna.

Hoppas detta klargör skillnaderna!

Om Du har funderingar kring att slå på stort, så rekommenderar jag att vi pratas vid och får en offert, sänd så att Du kan starta din busines med Nutri Light – The Red  Oak – Det naturliga valet då man vill solbada, med ofarligt ljus som läker.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg
Rulla till toppen